Università Cattolica del Sacro Cuore

Agronomia - Produzioni Vegetali

1. INV_SC_AGR 01 Linee Guida per il Prelevamento di Campioni di Terreno (0,00 KB)

1. INV_SC_AGR 01 Soil Sampling Guidelines (0,00 KB)

2. INV_SC_AGR 02 Disegno a Blocchi Randomizzati (0,00 KB)

2. INV_SC_AGR 02 Randomized Block Design (0,00 KB)

3. INV_SC_AGR 03 Pruning (0,00 KB)

4. INV_SC_AGR 04 Avocado (0,00 KB)

5. INV_SC_AGR 05 Tropical Guava (0,00 KB)

6. INV_SC_AGR 06 Mango (0,00 KB)

7. INV_SC_AGR 07 Orange (0,00 KB)

8. INV_SC_AGR 08 Compostaggio (0,00 KB)

8. INV_SC_AGR 08 Composting (0,00 KB)

9. INV_SC_AGR 09 Guidelines for Soil Mulching (0,00 KB)

9. INV_SC_AGR 09 Pacciamatura (0,00 KB)

10. INV_SC_AGR 10 Terracing (0,00 KB)

11. INV_SC_AGR 11 L’Importance de la Matiere Organique de Sol (0,00 KB)

11. INV_SC_AGR 11 L'Importanza della Sostanza Organica nel Suolo (0,00 KB)

11. INV_SC_AGR 11 Soil Organic Matter (0,00 KB)

12. INV_SC_AGR 12 Mais Pop Corn (0,00 KB)

13. INV_SC_AGR 13 Controllo delle Erbe Infestanti (0,00 KB)

13. INV_SC_AGR 13 Weeding (0,00 KB)

14. INV_SC_AGR 14 Horticulture Extention for India (0,00 KB)

15. INV_SC_AGR 15 TEFF (0,00 KB)

16. INV_SC_AGR 16 Moringa Oleifera (0,00 KB)

17. INV_SC_AGR 17 Forage Production (0,00 KB)

18. INV_SC_AGR 18 Etudes Expérimentales sur le Manioc (0,00 KB)

19. INV_RL_AGR 19 Survey Data from India (0,00 KB)

20. INV_RL_AGR 20 Survey Data from RDC (0,00 KB)

21. INV_RL_AGR 21 CERZOO (0,00 KB)